Persondatapolitik – AT Rengøring

I denne persondatapolitik kan du få overblik over, hvordan AT Rengøring behandler og opbevarer dine personoplysninger, når du er i kontakt med os, hvad enten der er på vores hjemmeside, i et kundeforhold eller som medarbejder.

AT Rengørings målsætning med persondatapolitikken, er at du har tillid til at vi behandler de personoplysninger, vi modtager om dig, på en sikker måde.

  1. Hvem er AT Rengøring

AT Rengøring er en rengøringsvirksomheder, der udfører rengøringer for private og erhvervslivet.

AT Rengøring (CVR-nr. 29958653)

Østergade 4

4660 Store Heddinge

Telefon: 38 42 22 21

E-mail: info@atren.dk

  1. Dine personlige oplysninger

Vi foretager registrering af dine personoplysninger med det formål at opfylde vores aftaler med dig, dvs. for at kunne levere den service og de ydelser, som du vælger at købe hos os. Indsamling af oplysninger kan forekomme via hjemmesiden (atren.dk), mail eller telefonisk.

Vi indsamler kun dine personoplysninger:

  • Navn
  • Firma
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • e-mailadresse

når du frivilligt opgiver disse oplysninger til os.

Vi opbevarer de indsamlede personoplysninger, så længe det er nødvendigt af hensyn til vores levering af service og ydelser og under hensyntagen til gældende regler i Danmark.

Vi videregiver ikke dine kontaktoplysninger til tredjemand uden dit samtykke, dog med undtagelse af offentlige myndigheder, hvis det kræves af lovgivningen.

Du kan til enhver tid få information om de oplysninger, vi behandler om dig ved at kontakte os på info@atren.dk.

  1. Cookies

Cookies hjælper os med at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside.

En cookie er en lille tekstfil (et stykke data), som gemmes på din computer via din browser. Det er en udbredt teknik, der bruges til at sætte os i stand til at give dig tilpassede informationer fra vores internetsider. Du kan indstille din browser til at give dig besked, når du modtager en cookie, så du får mulighed for at acceptere det.

  1. Kontaktformular

Når du udfylder vores kontaktformular på vores hjemmeside, indsamler vi navn, telefonnummer og e-mailadresse, disse sendes til vores mail, så vi kan kontakte dig. Når kontakten er afsluttet, gemmes oplysningerne i det tilfælde at vi skal levere en service eller ydelse til dig, hvis ikke slettes dine oplysninger senest 6 måneder efter modtagelse.

Vi benytter ikke de indsendte oplysninger til brug for markedsføring.

  1. Opbevaring af dine personoplysninger

Hos AT Rengøring tager vi IT-sikkerhed og datasikkerhed alvorligt. Persondata opbevares så længe det er nødvendigt i forhold til dansk lovgivning. Det betyder f.eks. at tidligere kunders personoplysninger slettes 6-12 mdr. efter sidste benyttelse. Dog slettes faktura og kreditnota først efter 5 år. I henhold til Bogføringsloven.

  1. Rettigheder og kontakt

Hvis du har spørgsmål til denne persondatapolitik, er du velkommen til at kontakte os på info@atren.dk.

Du har ret til indsigt i forhold til de oplysninger vi behandler om dig, ligesom du i visse tilfælde også har ret til indsigelse, berigtigelse, sletning eller dataportabilitet. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os på info@atren.dk.

Du kan læse mere om dine rettigheder på www.datatilsynet.dk. Du har mulighed for at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine oplysninger på. Du kan finde Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

  1. Ændring af vores persondatapolitik

Denne persondatapolitik kan løbende ændres og vi forbeholder os ret hertil, da vi ønsker at sikre, at vi til enhver tid opfylder kravene til korrekt behandling af dine personoplysninger.

Opdateret af AT Rengøring, maj 2018